Body Art

Shoppade nya fina keltiska örhängen idag på stormässan i Botniahallen (från Kelttikorut) och kom på att jag ville göra ett inlägg här om mina "kroppsutsmyckningar".
Min första tatuering, den längst ner till höger, gjorde jag år 2011 (tror jag) på Åland. Den är på baksidan av överarmen och föreställer "Tro, hopp & kärlek" (poppis i Österbotten, speciellt mer norrut).
Det är en tatuerare från Stockholm, Tobias Blomdahl (Platinum Ink) som designat och gjort den (sjukt skicklig). I banderollen står det förstås "Greta".
Jag ville att det skulle stå något i banderollen och tänkte att namnet på min lurviga lilla pälskling kommer jag aldrig att ångra.
Dessutom valde jag att placera tatueringen på min trafikskadade arm, för att jag tycker synd om den och så att folk kanske lägger fokus på tatueringen istället för ärren efter operationen.
 
Min nyaste tatuering som jag gjorde för någon månad sen är designad och gjord av en svensk tatuerare, Amanda Juntunen, som gästtatuerade hos Fist of needles i Vasa.
Den föreställer en uggla *surprise*, rosor och hjortron. Ugglan symboliserar "hemma i Hankmo", eller Uggelbackan som det kallas.
Rosorna symboliserar mamma (ROSE-Maj) och hjortronen pappa, eftersom det är hans favoritbär (även mina). 
 
Sen har jag ju också några piercingar, läppiercingen (labret) fixade jag första gången i Örebro (typ 2007).
Sen tog jag bort den 2010 för att jag låtsades att jag var vuxen och inte behövde den. Men i slutet av förra året saknade jag den så mycket så jag fixade hål i läppen igen.
 
Jag har ju förstås också "vanliga" hål i öronen också; lobe (i öronsnibben), två stycken helix (de som sitter uppe i örat) och så en conch (den som sitter inne i örat)
 
Och så har jag ju världen sötaste hund också som heter Greta! (;
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp