Livet i hålan

..holmen mena ja förstås! Just nu känns det som att jag sover, vaknar, far på jobb, kommer hem, handlar typ, lagar mat, vilar lite, kikar dator och sen är det sängdags igen, morgon, hoppa på cykeln, jobb osv. Och så fortsätter det så. Två gånger till nu bara så är jag ledig i helgen. Sen är helgen över och så fortsätter det likadant. Bajs-väder dessutom. Men det blir nog bättre! Det måste ju det.
 
 
Det var lite obehagligt nyss. Jag prata med Maria i telefon, hade fönstret uppe. Plötsligt börja nån ropa: Hallå! kan du öppna dörren! Hallå du! Kan du öppna? å så knackade det flera gånger. Jag bor ju på första våningen, precis brevid huvudingången och det lät precis som att personen knackade på mitt fönster. Försiktigt smög jag till wc och stängde dörren och fortsatte att prata med Maria. Sen blev det tyst. Usch. Märkligt. 
 
Ska vi prova sova då? Igår försökte jag börja sova typ en halvtimma tidigare än vanligt. Runt halv 12, det gick inte så bra. Jag kunde inte alls sova och låg och funderade och tyckte att alla sovställningar var obekväma. Jag kan inte gå och sova tidigt! Jag kan inte! Kan nån lära mig hur man gör?
 
Gonatt!
Allmänt | | Kommentera |
Upp