HALLOWEEN


Okeeeeej, nu har jag vaknat till liv och känner mig redo för en uppdatering här. Jag e inte så bakis idag som ja brukar va! Yey! Grattis till mig! Men riktigt hundra känner jag ju mig inte helt ärligt. Igår va en konstig dag, först trodde vi att vi skulle ha förfest, sen verka alla balla ur och vi trodde att de inte skulle bli nåt. Sen runt 10 så börja det droppa in folk och plötsligt hade vi förfest iaf.
På dagen gick jag å Susanna på stan. Först på myrorna och där hitta vi ingenting. Sen då vi skulle till en annan affär som säljer begagnade kläder så hade de stängt! kl 13 stänge dom! Då börja ja känna att hoppet va ute att ja skulle hitta nåra kläder. Men sen gick vi till en leksaksaffär å där hade de faktiskt halloweenkläder för vuxna oxå så ja köpte en klänning där. Sen gick vi runt lite mer på stan å jag köpte lite smågrejer.
Sen gick vi hem å då vi kom hem va vi helt döda och jag fatta inte hur jag skulle orka me kvällen. Dessutom så då ja testa känningen så kändes de som att den va alldeles för mycket plus att den var sydd på ett konstigt sätt som gjorde att jag såg riktigt fet ut. Men ja tog mitt stora svarta bälte å la de runt midjan och då blev det mycket bättre dirket.
Sen kom Johanna runt 8 och vi bjöd på middag och på dom fina muffinsen ovan som Susanna fixat. Sen börja urballningen. Ja prata me flera som ja bjudit på msn och dom skulle inte ut och dom skulle inte klä ut sig osv. Johanna prata me sina kompisar och de skulle KANSKE komma. Så då verka de som att de skulle bli en förfest med bara jag, Johanna å Susanna.
Men plötsligt sker det. Susannas polare Angelica och Gumaj ringde å sa att de va här utanför. Och några minuter efter kommer Dani, Sandra(?), och Liz. Direkt blev det mycket roligare. Alla va imppade på hur vi fixat till det i lägenheten med spindelnät å ljus å grejer. (:

Amy Winehouse som står å lagar paj i vårt kök! Och Liz som han i Clockwork Orange.

Dani som ghettobrud och hennes polare Sandra som Britney Spears.


Runt 12 gick vi till kåren å jag å Susanna som hade förköp fick gå förbi kön och slapp in direkt! De va naajjss. Här börjar det bli lite suddigt men ja minns faktiskt riktit bra vilka vi träffa å va vi gjorde. SKÖÖNT att va lagom full för en gångs skull. De e myyycket mycket roligare att komma ihåg va man sagt och gjort. Men en sak som ja blev förvånad över idag då ja kolla på fotonen från kåren va att de inte verka va såå mycket folk som hade klätt ut sig igår. Tråkmånsar. De e ju de som e grejen me halloween att man ska klä ut sig! daaaaaaa.


Summasumarum så va gårdagen en riktit bra dag! Skönt att komma ut å träffa lite folk å inte bara sitta hemma å uggla. Men idaaaaaag vill ja bara slappa.

HejHopp!

Allmänt | | Kommentera |
Upp