De sista dagarna

De flesta tycker nog som jag; att de är fruktansvärt skönt att Rockoff är över. Och då har jag ändå tagit de lugnt i veckan och satsat allt på helgerna. Fattar int hur de andra har klarat av det som även har festat i veckan.

De är alldeles för mycket folk på krogen då det är Rockoff, gillar det inte alls. Fredagen var helt okej, men gårdagen var ingen höjdare. Svetten bara rann i pannan och allt gick bara ut på att leta efter folk, i onödan visade det sig i slutändan.


I torsdags spela The Ark. De kommer ju att lägga av nu, så de lovade att de skulle bjuda på en extra bra show. Och visst var den bra, men såå himla berörd blev vi väl ändå inte.









Fredagen var en bra dag, vad jag minns iaf. Rolandz spelade, och hade det funnits en danslave kanske man till och med hade dansat lite. Vi begav oss ganska hastigt och lustigt till Arken och betala in oss, så vi missade slutet av spelningen.



Zeinab och Ann-Sofie



Lördagen. Dagen då de bara inte gick som man ville. Patrik Isaksson spelade och han var glad.







Ann-Sofie var lite bättre och stod uppe vid restaurangen och spanade.

Det var Swingfly som avslutade årets Rockoff. De spelade också några Teddybears STHLM-låtar, vilket jag hade hoppats på. Riktigt bra drag.



Min tid på åland börjar ta slut. Nu jobbar jag bara en vecka till, sen är det slut på de roliga. Fast de känns som att det redan är slut på det roliga. Sen blir det att åka hem och jobba. Jag längtar efter ett liv. Allt känns ganska deppigt just nu. Jag är inte alls redo för hösten.

Gonatt.
Allmänt | | Kommentera |
Upp