Greddons nya tröja!

Jag börja dagen med att häls på mommo å moffa på begravningsplan i Kvevlax. Jag fråga högt hur läget va, tänd några ljus å vi kom fram till att de klarar sig bra där å så sa jag hejdå. Å ja skämdes int alls då jag upptäckt en tant som stod några meter bakom mig som antagligen hört allt jag sa.

Sen åkt jag vidare till Susanna, där fick jag en mint & chokladnougat-stång och en jättefin tröja till Greta från England. Vi diskutera de ena och de andra och planera nyåre lite. (under tiden stod Alexandra å Oliver å spinka på oss bakom dörren) Papp ska i alla fall bjud på en trerätters middag åt Jens och Päivi imorn, nå längre än så vet jag int. Men de löser väl sig.

Så fort jag kom hem så testa jag tröjan på Greta. Den va perfekt! Den va precis hennes stil. Fast hon va int så jätteglad däremot. Hon satt helt stelt och titta på mig med en blick som sa: "Du skojar! Du kan int men allvar. Take it OFF!" Haha. Gud va ja skratta. Hon såg så fruktansvärt söt ut. Sen fick hon agera modell. Flera foton blev bra å som vanligt kan int ja bestäm mig vilka ja ska lägg upp så jag la flera.



Gäspning p.g.a ogillande av situationen.




Oj söta lilla gull-Greddon! Imorn ska Greta å Charlie vaccineras och Diana ska klippa klorna hos veterinären. Hoppas de går bra. Jag e lite nervös. Greta blir så ledsen då hon blir pickad.

Nu ska jag fortsätta med evighetsprojektet att städa och gå igenom grejerna i rummet.
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp