Höst

Från och med imorgon är det höst på riktigt. Sen då de börjar sätta på vägbeslysningen på kvällarna, ja då finns de ingen återvändo. Då är det bara att bita ihop. Iofs kan det nog vara mysigt med mörker och att få dyka ner i en varm och stor kofta...men inte i 8 månader. Njäix. Första september -om 38 min.

Egentligen borde Johannor sova nu, men pga tryckt sinnesstämning vid hemkomsten från jobbet kändes sängen som det enda rätta alternativet. Sen kändes det onödigt att kliva upp därifrån också efter att jag sovit ett par timmar. Liksom, vad finns att göra? Typ. Inget. Bu.



Och nu har mer än halva jobbveckan gått. Vilket betyder att det snart är helg igen. Jag vill göra nåt kul. Men..............yäh. Det har gått så snabbt på jobbet denna vecka! Jag tror att jag har haft ganska kul och relativt mycket att göra också. Sara slänger upp lite bilder från jobbet då och då på sin blogg, så jag tänkte länka dit:

http://saragunmarie.blogspot.com/


Alla är så roliga och snälla på jobbet! Nästan alla iaf. Det är så härligt med såna arbetskompisar. Det är ju det som gör att man orkar och vill komma på jobb.

Får väl börja sova nu då, ska ju upp snart igen.
Adjöken!

Allmänt | | Kommentera |
Upp