Två liiipfilmer!...fast på olika sätt.

Sitter på bussen på väg mot Hbg å har kollat två filmer för att underhålla mig själv. Den första filmen var The Cove.


Den handla om en kar, han som tränade Flipper, som vill visa omvärlden vad för hemska saker som händer på en liten ort i Japan. Där dödar man varje år flera tudentals delfiner. Varför, och vad det leder till får vi veta under filmens gång. Filmen är tiktigt spännande. Och hemsk. Alla borde se denna film, den e riktigt hemsk..och lite tårframkallande.



På bilden e en skylt till viken där allt sker. Delfinslakten. De e nästan omöjligt att ta sig dit och filma. Men detta filmteam lyckades. Dom tog sig in på området mitt i natten och lade ut gömda kameror.



På bilden ovanför så har dom samlat in vilda delfiner och folk står och väljer vilka som ska hamna i fångenskap och visas upp för människor. De som inte blir valda så slaktar man och säljer köttet, vilket dessutom är otroligt giftigt pga höga halter av gift som finns i havet.

Från verklighet till fiktion. Sen såg jag filmen He's not that into you. En typisk amerikansk kärleksproblemsfilm. Många kända var med i den bl.a Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Ben Afflek, Justin Long, Jennifer Aniston och Drew Barrymore.



Scarlett va snyygg som vanligt.. Hon har så sköna former. (;



Filmen va ändå liiite speciell... iaf fick den mig att tänka ganska mycket. Ibland va den lite trög, men ändå helt ok.

Tack för mig! Batteriet i datorn e snart slut så..
ciao
Allmänt | | Kommentera |
Upp