Sista mars.

Nu ska vi se. Det blev en sväng till gymmet idag efter jobbet, fast jag int egentligen sku ha orkat. Men jag kände ändå ett behov av att få röra på mig ordentligt. Å de va så SKÖNT att springa. Först jogga jag i ganska lugn takt på löpbandet, men sen kände jag bara att jag ville springa JÄTTEhårt. Så då gjorde jag det. Skönt.

Och så har de fått dit nya maskiner. Det var på tiden. På girls only avdelningen har de nu ROSA maskiner. Ganska gulligt. Visste dock int hur alla funkade, de hade int hunnit lägga upp några bruksanvisningar. Men de lär väl komma upp snart.

Väl hemma tog jag mig en tupplur. Trofast tjänare som Greta är låg hon också brevid i sängen. Nån timme senare försökte vi oss på att stiga upp. Greta låg och blinkade med trötta ögon. Och hur kan hon va trött? hon har ju sovit hur många timmar som helst mer än mig idag. Haha.



Imoron är jag otroligt nog ledig. Då ska vi till Larsmo och hälsa på fammo och faffa i Jeppis. Greta ska med och sprida glädje. Egentligen sku jag va ledig på lördag, men jag har bytt med en annan, så nu blir det att jobba kväll på lördan.

Sova!
Allmänt | | Kommentera |
Upp