Förhoppningar och förtvivlan



Ja, ibland går e ju int riktit som man har tänkt. Jag had sett så fram emot å få va ledig tre dagar nu efter att jag jobbat fem dar...men icke. Efter två relativt sömnlösa nätter så är jag helt död. Krafterna e nästan helt slut nu. Usch för sjukdomar. Vi får hoppas att allt ordnar sig med sjuklingen. VI ska se va de ger för dom imorgon.

Men gott folk, sommaren är snart här! På onsdag, första juni, så räknar jag det som att sommaren börjar. Det är ju det här man gått och väntat på nu i 9 månader. Sen går det så snabbt så man hinner knappt med och inte hinner man riktigt reagera heller att det är faktiskt är sommar -riktigt på riktigt!

Jag får the big honor of jobbing natt mellan tisdagen och onsdagen. Så jag får fira sommarens intåg på solgård avd 4-5. Najs! De ringd idag å fråga om ja kan ta en extra natt nu. Och snelhest som jag är kan ja ju int säg nej...men pengar är pengar.






Jaha. Bara tre toaletter kvar. Stiliga läkare och underbara närpesvännen. Packa väskan, hoppa på cykeln och skynda till stranden efter jobbet. Ligga och frysa på sanden och hoppas att man int blir påskiten. Göra sig i ordning och skynda till förfesten med en lonkero i handen. Spela Oskar Linnros och Lady Gaga högt och sjunga med allt vad man kan. Lycklighetskänsla. En vinlåda på diskbänken. Skynda till arken innan de blir för dyrt inträde. Gå barfota hem från krogen. INGEN bryr sig. Rockoff! och pirr i magen. Packat på Indigo till bristningsgränsen. Slingrande oändlighetsköer och flummiga diskussioner. Sallad på Eat! Alis älskade kebab på söndagar. Oj va ja längtar ti sommaren! Efter att ha haft på Paus ska jag trycka på Play igen.

Nu ska vi drick nå kvällste, sen ett försök att sova. Vi får se hur de blir inatt.
Gonatts!

Drick mitt hjärta, drick..


(tips: www.tjuvlyssnat.se)  KUL
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp