1049 bilder

och videor från Hong Kong blev det. Endast. Sjukligt att man ska måsta ta så fruktansvärt många bilder. Nu är vi hemma i Hankmo igen och vi känner oss...matta. Jag känner mig lite rastlös, men ändå så fort jag börjar sätta igång och göra något så orkar jag bara inte. Jag har packat upp alla mina grejer nu och har lagt allt jag shoppat på skrivbordet. Lelle har nog shoppat mer än mig kunde jag konstatera.
.
Vi kom hem inatt runt ett-tiden efter en lååång resa hem från HK. Vi crashade en natt på Åland hemma hos Ann-Sofie och plockade förstås med oss Greta från Maria och Henkas. Flygresan från HK blev lite av en rysare. Jag ska skriva mer om det sen, men jag tror aldrig jag varit så nervös som jag var på Pekings flygplats. Jag stod verkligen och slet i mitt hår och kved av olycka då vi trodde att vi skulle missa flyget till Arlanda.
.
Greta har varit lite grinig och inte riktigt nöjd över situationen nu här hemma. Jag antar att hon saknar sin nya kompis Zero Hans Nelson som hon umgåtts med de senaste veckorna.
.
Nu ska jag försöka sortera bilderna och sen välja ut de bästa som jag sen ska lägga upp här på bloggen, men det lär ju ta några dagar. Det blir ett stort projekt.
.
Tjadå!
| | Kommentera |
Upp